skip to Main Content

Koppensnellen Terraced Tower Besix Rotterdam (deel 1)

Koppensnellen Terraced Tower Besix Rotterdam (deel 1)

We hebben het inhijsen van onze graafkraan en het koppensnellen vast gelegd van het werk ” Terraced Tower ” waar we in opdracht van BESIX een slordige 350 vibropalen rond 600 hydraulisch hebben gesneld.

De Terraced Tower wordt een 100 meter hoge woontoren aan de noordkant van de Maas. Er komen verschillende typen moderne stadsappartementen waarvan 258 huur- en 86 koopwoningen.
De toren dankt zijn naam aan de terrassen langs de volledige breedte van alle wooneenheden met een spectaculair uitzicht over de stad en de Maas!

Deel 1  bestaat uit het inhijsen van de tweede kraan en het net zo mooie deel 2 beslaat het daadwerkelijke ( uiteraard spectaculair !) hydraulisch koppensnellen.

Bedankt Hendrik de Vink voor de nu al prachtige beelden!

Koppensnellen Terraced Tower Besix Rotterdam( deel 1 )We hebben het inhijsen van onze graafkraan en het koppensnellen vast gelegd van het werk " Terraced Tower " waar we in opdracht van BESIX een slordige 350 vibropalen rond 600 hydraulisch hebben gesneld.De Terraced Tower wordt een 100 meter hoge woontoren aan de noordkant van de Maas. Er komen verschillende typen moderne stadsappartementen waarvan 258 huur- en 86 koopwoningen.De toren dankt zijn naam aan de terrassen langs de volledige breedte van alle wooneenheden met een spectaculair uitzicht over de stad en de Maas!Deel 1 bestaat uit het inhijsen van de tweede kraan en het net zo mooie deel 2 beslaat het daadwerkelijke ( uiteraard spectaculair !) hydraulisch koppensnellen.Bedankt Hendrik de Vink voor de nu al prachtige beelden!

Geplaatst door Blijleven BV op Maandag 1 juli 2019

Back To Top