skip to Main Content

Koppensnellen Terraced Tower BESIX Rotterdam. ( deel 2 )

Koppensnellen Terraced Tower BESIX Rotterdam. ( Deel 2 )

*Hydraulisch snellen van +/- 350 vibropalen.
*Diameter rond 600 met max 7 rond 40!!
*1.75 meter steklengte!
*Planning van 3 weken!

De grootste uitdaging in de werk waren toch wel de middelste twee. Nog nooit hadden we wapening rond 40 in een vibropaal gehad en al helemaal niet icm 1.75m steklengte!
De planning is gehaald al was daar een tweede kraan voor nodig.
Dank Ruud, Abdel, Noel en Noah ( en ieder die ik vergeet te melden van Besix ) voor de zeer prettige samenwerking.
De energie knalde gewoon de put uit!

Dit is team Blijleven bestaande uit 2 broers, 2 zusters, zwager, calculator, planster, monteurs en onze 25 specialisten op de werkvloer.

Want dat zijn we;

” specialisten op het gebied van hydraulisch koppensnellen van funderingspalen met extra veel wapening ”

Bedankt Hendrik de Vink voor deze prachtige film!

Koppensnellen Terraced Tower BESIX Rotterdam( deel 2 )*Hydraulisch snellen van +/- 350 vibropalen.*Diameter rond 600 met max 7 rond 40!!*1.75 meter steklengte!*Planning van 3 weken!De grootste uitdaging in de werk waren toch wel de middelste twee. Nog nooit hadden we wapening rond 40 in een vibropaal gehad en al helemaal niet icm 1.75m steklengte!De planning is gehaald al was daar een tweede kraan voor nodig.Dank Ruud, Abdel, Noel en Noah ( en ieder die ik vergeet te melden van Besix ) voor de zeer prettige samenwerking. De energie knalde gewoon de put uit!Dit is team Blijleven bestaande uit 2 broers, 2 zusters, zwager, calculator, planster, monteurs en onze 25 specialisten op de werkvloer. Want dat zijn we; " specialisten op het gebied van hydraulisch koppensnellen van funderingspalen met extra veel wapening "Bedankt Hendrik de Vink voor deze prachtige film!

Geplaatst door Blijleven BV op Maandag 8 juli 2019

Back To Top