Skip to content

Blijleven is een innovatieve onderaannemer en dé specialist in het kraken van heipalen (koppensnellen). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en België.

Vacature Kraanmachinist Chauffeur

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste

Kraanmachinist Chauffeur
(40 uur per week, locaties door heel Nederland)

Wat ga je doen?
Als Kraanmachinist/Chauffeur krijg je de beschikking over combinatie bestaande uit een bakwagen met dieplader en een kraan. Je rijdt deze combi naar bouwlocaties door het hele land. Met behulp van de kraan en speciaal daarvoor ontwikkelde krakersblokken kraak je heipalen (“koppensnellen”) en diepwanden. Je wordt geassisteerd door een grondwerker die jou helpt met het aan- af koppelen van materieel en allerhande werkzaamheden onder de kraan. Indien gewenst breng je het puin naar speciaal daarvoor bestemde locaties. Je zorgt voor schoon en opgeruimd materieel en je controleert regelmatig de technische staat van het materieel.

Wat vragen wij?
Voor deze functie ben je in bezit van alle vereiste diploma’s; vrachtwagenrijbewijs en een chauffeursdiploma. Een machinistendiploma is geen vereiste, deze kun je ook behalen na indiensttreding. Je beschikt bij voorkeur over ruime relevante werkervaring waardoor je snel overzicht hebt over de bouwlocatie en hetgeen er moet gebeuren om de klus tot een goed einde te brengen. Je bent goed georganiseerd, zelfstandig en beschikt over sterke en onafhankelijke persoonlijkheid. Veiligheid staat hoog bij je in het vaandel, je hebt zorg voor je materieel en je houdt ervan om kwaliteit te leveren voor de klant en voor Blijleven.

Wat bieden wij?
Het betreft een gevarieerde functie in een gezond familiebedrijf. We bieden je een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn. Het betreft een veelzijdige functie die je met een grote mate van zelfstandigheid uitvoert. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Back To Top