Gaten boren

Gaten boren met lucht en stekken verlijmen

Het gaten boren met lucht vereist een specialisatie die in de lijn ligt met onze werkzaamheden. Steeds meer opdrachtgevers weten BlijlevenBV te vinden voor het gaten boren met lucht en het verlijmen van de stekken. Zo ontwikkelen we ons steeds meer tot een allrounder op het gebied van betonbewerking in de bouw.

Of het nu gaat om 8 gaten boren in een heipaal of 25.000 gaten in een diepwand; Blijleven sloopwerken heeft de mankracht en materieel om deze werkzaamheden tot een goed einde uit te voeren.

Door ons familiebedrijf zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen met de opdrachtgever. We zijn innovatief en hebben ambitie wat zich bijvoorbeeld uit in het zelf ontwikkelen van een nieuwe boorlaffette. We hebben de praktijkervaring van onze medewerkers en deze wordt mee genomen in de nieuw ontwikkelde machine. Zo kunnen we scherp werken wat belangrijk is voor het voortbestaan van ons bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u hier meer over weten dan kunt u contact op nemen via het contactformulier of even naar kantoor bellen waar onze medewerkers u graag te woord staan.

Heeft u vragen hierover of wilt u graag meer weten dan kunt u contact opnemen met het contactformulier of even naar kantoor bellen waar onze medewerkers u graag te woord staan.

 

Gaten boren op Schiphol

Projecten gaten boren