skip to Main Content

Blijleven B.V. is een innovatieve aannemer en dé specialist in beton- en sloopwerken. Ons familiebedrijf richt zich op het kraken van heipalen en het bewerken, boren en zagen van beton(wanden). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en in België. Van het diepwandkraken in Groningen tot het koppensnellen in Antwerpen.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste

Operations Manager Bouw
(40 uur per week, Geldermalsen)

Wat ga je doen?
Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse uitvoerings- en planningsproces van alle projecten die we uitvoeren op locaties door heel Nederland. Je richt je op het proces van order tot aan oplevering. Je zorgt voor een juiste verdeling van medewerkers en middelen over de diverse projecten. Je hebt inzicht in de klantwensen en weet deze om te zetten naar duidelijke instructies voor de medewerkers. Je houdt het overzicht over alle lopende processen en weet vraag en aanbod op uitgekiende wijze aan elkaar te koppelen waarbij je de belangen van klanten, de organisatie en de medewerkers op elkaar afstemt. Wijzigingen in de planning worden door jou tijdig gesignaleerd en waar nodig bijgesteld. Tijdens de uitvoering van het project onderhoudt je intensief contact met alle betrokkenen. In deze functie ben je ‘de verkeersleider’ van het bedrijf!

Wat vragen wij?
Voor deze functie beschik je over ruime relevante ervaring en beschik je aantoonbaar over HBO-werk en denkniveau. Bij voorkeur heb je een diploma in de richting Civiele techniek, Bouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde, Operations Management of Supply Chain Management. Je persoonlijkheid laat zich als volgt omschrijven: je bent commercieel ingesteld en beschikt over een goed financieel inzicht. Je weet op de juiste wijze te communiceren met de klant en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je daadkrachtig, besluitvaardig en beschikt over een goed organisatie- en coördinatievermogen gebaseerd op (bouw)technisch inzicht. Je bent stressbestendig en voelt je thuis in een dynamische omgeving, je kunt snel schakelen, bent tactisch en beheerst. Je weet een goede arbeidssfeer te creëren; mensen te motiveren en in teamverband te werken.

Wat bieden we?
Het betreft een gevarieerde functie in een innovatief, gezond en ambitieus familiebedrijf met vakinhoudelijke uitdaging, een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn en goede arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte om de functie zelf vorm te geven en bij te dragen aan het succes van de organisatie.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Back To Top