skip to Main Content

Blijleven is een innovatieve onderaannemer en dé specialist in het kraken van heipalen (koppensnellen). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en België.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste

Monteur Materieel en Bedrijfswagens

(40 uur per week, locatie Geldermalsen)

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een enorme diversiteit aan techniek? Voor onze bedrijfsactiviteiten beschikken we over een groot assortiment aan materieel en een eigen moderne werkplaats. In deze functie voer je klein en groot onderhoud en reparaties uit aan bedrijfswagens, vrachtwagens, diepladers, kranen (1 tot 25 ton), compressoren en allerhande klein materieel. Ook houdt je ons arsenaal aan hydraulische palenkrakers up-to-date. Je werkt nauw samen met de chef werkplaats en een collega monteur. Blijleven is erkend leerbedrijf voor de opleiding allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen.

Wat vragen wij?
We zoeken een collega die ervaring heeft met het onderhoud en reparaties aan vracht- en bedrijfswagens. Je hebt technische kennis opgedaan bij voorkeur door een BBL- of BOL-opleiding in de motorvoertuigtechniek of aanverwant. Je bent proactief, flexibel, zelfstandig en kunt goed samenwerken in een klein team.

Wat bieden wij?
Het betreft een gevarieerde functie in een gezond en ambitieus familiebedrijf. We bieden je een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn. Het betreft een veelzijdige functie die je met een grote mate van zelfstandigheid uitvoert. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Vacature Kraanmachinist Chauffeur

Back To Top