Skip to content

3000 gaten boren en verlijmen

3000 gaten boren en verlijmen

Voor Heijmans uit Rosmalen is Blijleven Sloopwerken 3000 gaten aan het boren en verlijmen. De stekken worden verlijmd met Hilti lijm.

Het boren gebeurt met een nieuw aangeschafte boormachine die op een 2 tons graafkraan is aangesloten. Naast de 3,6 km diepwand die Blijleven heeft gesloopt met de nieuwe diepwandkraker is er nu ook geïnvesteerd in een nieuwe boormachine.

Het voordeel van deze boormachine is een verbetering van de arbeidsomstandigheden. Waar eerst een man met een luchtboor de gaten moest boren doet nu een machine dat.

Voor Blijleven Sloopwerken is dit een uitbreiding van haar dienstenpakket. Boren en verlijmen van stekken deden we al, zij het met handluchtboren.

Kleine kraantjes van 2 en 5 ton zijn er ook alsmede kleine en grote bobcats om te slopen en te graven in kleine ruimtes.

De combinatie van deze twee was dan al snel gemaakt om een luchtboor op de kraan te kopen. Onze machinist, Teunis, was al gespecialiseerd in het boren van stekken dus was dit een mooie uitdaging voor hem.

Heeft u vragen hierover of wilt u graag meer weten dan kunt u contact opnemen met het contactformulier of even naar kantoor bellen waar onze medewerkers u graag te woord staan.

3000 gaten boren en verlijmen

Back To Top