Skip to content

Diepwand kraken

Investeren in innovatie is voor ons bedrijf een must. Een mooi voorbeeld hiervan is onze zelf ontwikkelde diepwandkraker.

De diepwandkraker draait nu sinds 2010 en met deze nieuwe zelf ontwikkelde machine hebben we al vele mooie projecten mogen toevoegen aan onze CV.

Ondernemerschap en innovativiteit zit in ons bloed en maken deel uit van de kernwaarden van ons familiebedrijf.

In het verlengde van het diepwandkraken passen daar dan de bijkomende werkzaamheden bij zoals:

  • => vlak maken van diepwand
  • => boucharderen van diepwand
  • => opzoeken van ankers met luchthamer
  • => gaten boren met lucht en stekken verlijmen

Zo worden we steeds meer een allround bedrijf op het gebied van betonbewerking. Onze klanten houden één aanspreekpunt voor zeer uiteenlopende betonwerkzaamheden.

Diepwand kraken

De diepwandkraker wordt, naast het snellen van diepwanden, ook ingezet voor het slopen van poeren. Zo kunnen we scherp leveren omdat het slopen sneller gaat dan met een sloophamer aan een kraan.

Heeft u vragen hierover of wilt u graag meer weten dan kunt u contact opnemen met het contactformulier of even naar kantoor bellen waar onze medewerkers u graag te woord staan.

Het snellen van CSM wanden bij het HAGA terrein in Den Haag.

Recente projecten diepwandkraken
24feb 17

Assen – Diepwand snellen voor de BAM

Voor de BAM hebben we in Assen diepwanden gesneld voor de nieuwe autotunnel bij het stationsgebied. De circa 170 meter lange autotunnel wordt onder de Overcinggelaan aangelegd. De tunnel zorgt…

10okt 16

Diepwand kraken Groninger Forum

Voor BAM Civiel Noordwest heeft Blijleven sloopwerken de diepwanden gekraakt voor het Groninger Forum. In totaal is er 264 meter diepwand gesloopt waar van 177 meter van 1000mm dik en…

10okt 16

Snellen diepwanden A2 Maastricht

Voor combinatie Avenue 2, bestaande uit bouwbedrijven Strukton en Ballast-Nedam, heeft Blijleven sloopwerken de diepwanden gesneld voor de nieuwe A2. Dwars door Maastricht heen komen op en naast elkaar twee tunnel…

Back To Top