Skip to content

Slooptechnieken

Slopen is al lang niet meer het met een kraan een grote kogel tegen een gebouw aan slingeren. Tegenwoordig is slopen een vak waarbij er met veel (milieutechnische) zaken rekening moet worden gehouden.

Bij het slopen van een klein of groot object kijken we eerst naar de constructie zodat we niet onbedoeld zaken beschadigen welke niet mogen worden verwijderd.

Zo hebben wij al verschillende oude renovatie-panden in ere hersteld door deskundig de te slopen delen te verwijderen en de oorspronkelijke delen onaangetast te laten.

Maar ook grote objecten zoals oude bedrijfspanden of fabrieken slopen wij met precisie waarbij de vrijgekomen materialen netjes worden gesorteerd met de sorteergrijpers en eventueel via onze crusher’s worden vermalen.

Door de gescheiden afvalverwerking kunnen wij het puin netjes gesorteerd afvoeren.

Iets wat het milieu en uw portemonnee ten goede komt. Tevens kan de ploeg welke na onze werkzaamheden direct aan de slag op een schoon en net terrein.

Ons materiaal om te slopen bestaat uit eenvoudige handbeitels tot grote hydraulische knijpers op onze kranen welke het beton tussen de bewapening kan verpulveren. Ook maken wij gebruik van sloophamers die op de kranen zijn gemonteerd.

Sloopwerken

Back To Top