Skip to content

Poeren slopen

Het slopen van poeren vraagt om een bepaalde flexibiliteit die Blijleven BV kan leveren. Door de platte organisatie en korte lijnen is het mogelijk om snel te schakelen en daardoor ook nacht werkzaamheden uit te voeren.

Bij werkzaamheden in de nacht zit er vaak een tijdsdruk achter omdat de snelweg de volgende dag weer open moet zijn voor het verkeer. Door onze flexibiliteit en 6 rijdende combinaties die hiervoor ingezet kunnen worden zijn we in staat om dit te leveren.

Maar ook het slopen van kraan poeren behoort tot ons vakgebied. Alles wat van gewapend beton is en waar zware sloophamers, scharen of vergruizers op gezet moeten worden om het te slopen en af te voeren.

Hieronder vindt u een aantal projecten die we hebben mogen uitvoeren en als u meer wilt weten kunt u contact opnemen via het contactformulier of even bellen met kantoor waar onze medewerkers u graag van dienst zijn.

Wij denken graag met u mee om tot oplossingen te komen die ervoor zorgen dat gewapend beton snel en netjes wordt weg gesloopt en afgevoerd.

Heeft u vragen hierover of wilt u graag meer weten dan kunt u contact opnemen met het contactformulier of even naar kantoor bellen waar onze medewerkers u graag te woord staan.

Poeren slopen

Projecten poeren slopen
10okt 16

Nachtwerk langs de A2 bij Vught

In opdracht van Heijmans heeft Blijleven sloopwerken van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag nacht de poeren gerooid die onder de frames zitten waar de matrix borden aan…

10okt 16

Kraanpoer slopen in gebouw

Voor bouwbedrijf Aan de Stegge heeft Blijleven Sloopwerken een kraanpoer gesloopt in een gebouw. Een telekraan heeft onze 5 tons graafkraan via de bovenkant van het gebouw naar beneden laten…

Back To Top