Skip to content

Blijleven BV is een familiebedrijf

Opgericht door Cok en Marijke Blijleven in juni 1987. Na een leven van hard werken hebben zij besloten om per 1 januari 2016 een stapje terug te doen om het over te kunnen dragen aan hun twee oudste kinderen, John en Christian Blijleven. Daarnaast werken onze twee zussen, Mirjam en Linda, in het bedrijf.

Juni 2018 is Robert-Jan van Santen, de vriend van onze jongste zus Linda, toegetreden tot het bedrijf.

Blijleven koppensnellers is al meer dan 25 jaar actief in betonbewerking en slooptechnieken. Begonnen als opruimer in de bouw en vandaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van hydraulisch koppensnellen van hei-boor en vibropalen. Hier zijn we met z’n allen trots op maar dit gaat niet vanzelf.

Blijleven koppensnellers zoekt naar nieuwe mogelijkheden en dat vraagt creativiteit en ondernemerschap. Als eerste bedrijf stofverneveling op onze krakers is hier een mooi voorbeeld van.

Met een gedegen kennis van de markt en een visie op kwaliteit worden ideeen professioneel uitgewerkt. De praktijkervaring van de medewerkers wordt optimaal benut in onze nieuwe ontwerpen.

Blijleven koppensnellers heeft ambitie en is daardoor constant in beweging. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de organisatie en haar medewerkers. Onze medewerkers hebben verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en dragen bij aan het succes wat heden ten dage aan de dag wordt gelegd.

Bij Blijleven koppensnellers is sprake van een vlakke organisatie structuur waardoor er snel geschakeld kan worden om de concurrentie voor te blijven.

Het streven van ons familiebedrijf is enerzijds de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers continue te blijven verbeteren en anderzijds om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit, onafhankelijkheid en zekerheid.

Blog

Door John Blijleven

John Blijleven - specialist koppensnellenNa het succes van de #GroeneKaap om de wapeningspositie aan te passen aan de wensen van de koppensneller was het wederom Michael Schilders van Stebru die contact legde met de koppensneller om te horen of hij heipalen vierkant 450 met 8ø16 van Bruil kon snellen voor het werk district Eden in Gemeente Rotterdam.
Het toeval wil dat ik in die week net palen van @Bruil stond te snellen en hem kon laten zien dat de korf zakt in de mal tijdens het storten van de beton.

Lees verder.

Back To Top