Skip to content

Blijleven is een innovatieve onderaannemer en dé specialist in het kraken van heipalen (koppensnellen). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en België.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste

Kraanmachinist 2-tonner / Inzager
(40 uur per week, locaties door heel Nederland)

Wat ga je doen?
In deze functie ga je met een 2-tonner en speciaal daarvoor ontwikkelde apparatuur aan de slag in bouwputten door heel Nederland en België. Je zaagt heipalen in alvorens ze worden gekraakt. Aan de hand van markeringen en het type paal bepaal je de wijze waarop je de heipaal inzaagt. Het inzagen heeft als doel om een strakke paalkop over te houden na het hydraulisch snellen van de heipaal met behulp van luchthamers en de 2-tonner. Je controleert regelmatig de technische staat van het materieel.
Er wordt buiten gewerkt, dus je staat bloot aan alle soorten weersomstandigheden. Hou ook rekening met fysieke belasting.

Wat vragen wij?
Je werkt graag buiten en je hebt bij voorkeur ervaring met allerhande (sloop)apparatuur en een kleine kraan zoals de 2-tonner. Je hebt snel overzicht over de bouwlocatie en hetgeen er moet gebeuren om de klus tot een goed einde te brengen. Je bent goed georganiseerd, zelfstandig en beschikt over een sterke en onafhankelijke persoonlijkheid. Veiligheid staat hoog bij je in het vaandel, je hebt zorg voor je materieel en je houdt ervan om kwaliteit te leveren voor de klant en voor Blijleven.

Wat bieden wij?
Het betreft een gevarieerde functie in een gezond familiebedrijf. We bieden je een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn. Het betreft een veelzijdige functie die je met een grote mate van zelfstandigheid uitvoert. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Back To Top