Skip to content

Blijleven is een innovatieve onderaannemer en dé specialist in het kraken van heipalen (koppensnellen). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en België.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste

Kraanmachinist
(40 uur per week, locaties door heel Nederland)

Wat ga je doen?
Met behulp van een kraan en speciaal daarvoor ontwikkelde krakersblokken kraak je heipalen (“koppensnellen”) op bouwlocaties door het hele land. Je wordt geassisteerd door een grondwerker die helpt met het aan- af koppelen van materieel en allerhande werkzaamheden onder de kraan. Je controleert regelmatig de technische staat van het materieel. De kraan wordt voor je naar de locatie gebracht, dit hoef je niet zelf te doen.

Wat vragen wij?
Je hebt ruime werkervaring met het bedienen van een 2 tot 24-tons kraan, je kunt er goed mee overweg zodat je volledig kunt focussen op de techniek van het koppensnellen. Je hebt snel overzicht over de bouwlocatie en hetgeen er moet gebeuren om de klus tot een goed einde te brengen. Je bent goed georganiseerd, zelfstandig en beschikt over een sterke en onafhankelijke persoonlijkheid. Veiligheid staat hoog bij je in het vaandel, je hebt zorg voor je materieel en je houdt ervan om kwaliteit te leveren voor de klant en voor Blijleven.

Wat bieden wij?
Het betreft een gevarieerde functie in een gezond familiebedrijf. We bieden je een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn. Het betreft een veelzijdige functie die je met een grote mate van zelfstandigheid uitvoert. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Back To Top