Skip to content

Blijleven is een innovatieve onderaannemer en dé specialist in het kraken van heipalen (koppensnellen). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en België.

Vacature Kraanmachinist Chauffeur

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste

Leerling Monteur Materieel en Bedrijfswagens

(Locatie Geldermalsen)

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een leerwerkplek met een enorme diversiteit aan techniek? Voor onze bedrijfsactiviteiten beschikken we over een groot assortiment aan materieel en een eigen moderne werkplaats. Je leert om onderhoud en reparaties uit te voeren aan bedrijfswagens, vrachtwagens, diepladers, kranen (1 tot 25 ton), compressoren en allerhande klein materieel. Ook houdt je ons arsenaal aan hydraulische palenkrakers up-to-date. Je werkt nauw samen met de chef werkplaats en een collega monteur. Blijleven is erkend leerbedrijf voor de opleiding allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen.

Wat vragen wij?
We zoeken een leerling met gevoel voor techniek. Je doet technische kennis op door ervaring en bij voorkeur door een BBL- of BOL-opleiding in de motorvoertuigtechniek of aanverwant. Je bent proactief, flexibel en kunt goed samenwerken in een klein team.

Wat bieden wij?
Het betreft een gevarieerde functie in een gezond en ambitieus familiebedrijf. We bieden je een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijke waarden zijn. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je CV met een korte toelichting naar friso@blijlevenbv.com of neem contact op met Friso Luimes (HRM) op telefoonnummer 06-23490948.

Back To Top