Skip to content

Blijleven B.V. is een innovatieve aannemer en dé specialist in beton- en sloopwerken. Ons familiebedrijf richt zich op het kraken van heipalen en het bewerken, boren en zagen van beton(wanden). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en in België. Van het diepwandkraken in Groningen tot het koppensnellen in Antwerpen.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste

Kraanhulpen

(40 uur per week, werk op locatie)

Wat ga je doen?

De kraanhulp assisteert de kraanmachinist bij het kraken van heipalen op bouwlocaties door heel Nederland. Het gaat om het begeleiden van krakersblokken, het aan- en afkoppelen van materieel, rieken en het afvoeren van puin. Je zorgt ervoor dat de kraanmachinist efficiënt zijn werkzaamheden uit kan voeren, oogcontact en gebaren zijn nodig voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt buiten gewerkt, dus je staat bloot aan alle soorten weersomstandigheden. Hou ook rekening met een matige fysieke belasting.

Wat vragen we?

We zijn op zoek naar vroege vogels. Om op tijd op locatie in Nederland te zijn vertrekken we ’s-ochtends vroeg vanuit onze nieuwe locatie in Geldermalsen. Enige ervaring is prettig. Belangrijk is dat je beschikt over een goede fysieke gesteldheid. Opleidingen en diploma’s zijn niet vereist, wel ben je in bezit van een VCA-Basis certificaat of ben je bereid deze te behalen. Je werkt veilig, je gaat goed met het materieel om en je hebt de ambitie om elke dag je werk goed te doen.

Wat bieden we?

Het betreft een gevarieerde functie in een gezond familiebedrijf. We bieden een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijk zijn. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw. Binnen het bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt opleidingen volgen, diploma’s behalen en op termijn doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheden. Blijleven gelooft in interne doorgroei!

Meteen aan de slag!   

Heb je interesse in deze functie? Stuur een mailtje naar friso@blijlevenbv.com.

Back To Top