Kettingwerk

Kettingwerk

Bij Bijleven sloopwerken wordt veel gebruikt gemaakt van kettingwerk. Daarom vinden wij het belangrijk dat kettingwerk in deugdelijke staat is en dat onze medewerkers bekend zijn met het gebruik van kettingwerk alsmede de toepassing van bijvoorbeeld hijsbanden bij het uithijsen van grote overlengtes heipalen.

Wij gebruiken kettingen voor de krakers, puinbakken en om draglineschotten om te draaien. De graafkranen hebben standaard een aantal kettingen zodat ze niet voor verassingen komen te staan. Ook het vast zetten van de graafkranen op diepladers gebeurd met goedgekeurd kettingwerk.

Daarnaaast gebruiken we ook veel toebehoren zoals aanslaghaken, draaihaken, ratelspanners, spanbanden en hijsstroppen. Alles wordt elk jaar visueel gekeurd en een keer in de vier jaar wordt alles op trekbelasting gekeurd. Kettingwerk wat, volgens de norm, te ver is opgerekt wordt vervangen door nieuw kettingwerk.
Zo houden we het veilig om met kettingen te werken.

We werken met minimaal grade 100 en de eerste grade 120 draait ondertussen ook al. We gebruiken spullen van RUD en Pewag, twee gerenomeerde bedrijven die veel aanzien genieten op het gebied van kettingwerk.

Kettingwerk

Recente projecten

Contact

Blijleven BV
Bommelweg 42-44
4014 PW Wadenoijen
info@blijlevenbv.com
Telefoon: 0345 569 602

Twitter