Skip to content

Bedankt BAAK voor de mooie ervaringen!

Aan het mooie werk BAAK is voor ons een einde gekomen. Na een mooie samenwerking met de mensen van dit grote infrastructurele project is een einde gekomen aan het koppensnellen van een slordige 4300 heipalen van Lodewikus en Haitsma beton met een snellengte van tussen de 1.50m en 2.70 met 12 voorspanstrengen en 8 tot 12 bijlegstaven rond 16/20/25/32. In elke post ging het wel over de snellengtes, de hardheid van de palen, de beitelpunten die afbraken, de verbeterende arbeidsprocessen, het technische gedeelte zeg maar.

In deze laatste afsluitende post over BAAK willen we graag de nadruk leggen op de samenwerking met de mensen op de werkvloer van BAAK.
Mensen die uit de hele wereld worden ingevlogen om hier te komen werken. Veel mensen uit Afrika en een enkeling uit de Oekraïne, zolang ze maar Portugees spraken.
Onze (mijn) samenwerking op de werkvloer aan de kant van de A20 Schiedam was vooral met Willem (Wim) Schouten en wat een kerel was dat! Als we wat nodig hadden, dan belden we hem en dan regelde hij dat!

Klinkt heel simpel, maar zo was het ook. Mede door deze samenwerking hebben we mooie producties kunnen draaien en loopt een werk lekker.
Als de puzzelstukjes met de juiste mensen in elkaar schuiven, dan kun je ontzettend veel bereiken omdat mensen elkaar op waarde schatten en respect hebben voor elkaar.🙏
Dat voel je dan gewoon! Dan luister je, overleg je, pas je aan, ga je langer door, what ever wat nodig is om het te laten slagen om dan ’s middags met een goed gevoel weer naar huis te gaan.
Er zijn vanzelfsprekend zoveel mensen meer die BAAK draaien maar dit was onze ervaring met Wim aan de kant van de A20.
Aan de kant van Rozenburg liep Tim van der Voort, zeg maar gerust de jongere versie van Wim in zijn doen en laten. Het zijn dit soort mensen die werken als BAAK voor ons een extra glans geven en daarom bedankt voor de mooie samenwerking mensen!

Fijne vakantie!
John Blijleven

Bekijk de foto’s:

Back To Top