skip to Main Content

Koppensnellen heipalen Lodewikus en Voton, zonder en met stofverneveling

Koppensnellen Heipalen Lodewikus En Voton, Zonder En Met Stofverneveling

Voor ASK Romein staan we in de Gemeente Waalwijk de koppen van heipalen te snellen. Heipalen worden geheid door Ad Verhoef en komen van Lodewikus Voorgespannen Beton BV en van Voton wat een dochteronderneming is van Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra)
Heipalen worden gesneld met stofverneveling maar om duidelijk te maken wat het effect hiervan is, is deze bij het snellen van een heipaal uitgezet.
Daarnaast is dit werk speciaal vanwege de dikte, hoeveelheid en positionering van wapening in de heipalen.
8ø25 in een vierkant 320 is vrij zwaar maar toch lukt het ons om deze hydraulisch te snellen.

Vandaag weer met een Taets ringkraker 380 Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) boorpalen ø650 met groutinjectie aan het snellen geweest en ook daar hebben we het opgebouwd. Update volgt.

Koppensnellen heipalen Lodewikus en Voton, zonder en met stofverneveling.Voor ASK Romein staan we in Waalwijk de koppen van heipalen te snellen. Heipalen worden geheid door Verhoef Funderingstechnieken BV en komen vanLodewikus voorgespannen beton en van #Voton wat een dochteronderneming is van Voorbij Funderingstechniek.Heipalen worden gesneld met stofverneveling maar om duidelijk te maken wat het effect hiervan is, is deze bij het snellen van een heipaal uitgezet.Daarnaast is dit werk speciaal vanwege de dikte, hoeveelheid en positionering van wapening in de heipalen.8ø25 in een vierkant 320 is vrij zwaar maar toch lukt het ons om deze hydraulisch te snellen.Vandaag weer met een Taets ringkraker 380 Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) boorpalen ø650 met groutinjectie aan het snellen geweest en ook daar hebben we het opgebouwd. Update volgt. #Junttan #pileharder #koppensnellen #Pilecropping #pilecropper #pilebreaker #stofverneveling #Taets

Geplaatst door Blijleven BV op Dinsdag 24 september 2019

Back To Top