skip to Main Content

Koppensnellen Octicon palen EMA (Europese Medicijn Agentschap)

Koppensnellen Octicon Palen EMA (Europese Medicijn Agentschap)

Vorig jaar november heeft onze regering, dankzij de Brexit, succesvol het hoofdkantoor van de EMA van London naar Amsterdam gehaald.
Hiervan is een link van de NOS toegevoegd.

Afgelopen zomer hebben wij voor de bouwcombinatie Dura Vermeer/Heijmans de Octicon palen gesneld die door Gebr. van ’t Hek Funderingstechnieken trillingsvrij aan de Amsterdam Zuidas zijn aangebracht voor het nieuwe gebouw van de EMA.

In de link van Heijmans staat hoe zij succesvol het hoofdkantoor binnen zeer korte tijd aan het bouwen zijn.

Zo kent dit werk grote en kleine winnaars!

Koppensnellen Octicon palen EMA( Europese Medicijn Agentschap )Vorig jaar november heeft onze regering, dankzij de Brexit, succesvol het hoofdkantoor van de EMA van London naar Amsterdam gehaald.Hiervan is een link van de NOS toegevoegd.Afgelopen zomer hebben wij voor de bouwcombinatie Dura Vermeer/Heijmans de Octicon palen gesneld die door Gebr. van 't Hek Funderingstechnieken trillingsvrij aan de Amsterdam Zuidas zijn aangebracht voor het nieuwe gebouw van de EMA.In de link van Heijmans staat hoe zij succesvol het hoofdkantoor binnen zeer korte tijd aan het bouwen zijn.Zo kent dit werk grote en kleine winnaars!https://www.heijmans.nl/nl/verhalen/hoe-staat-het-met-ema/https://nos.nl/l/2204468

Geplaatst door Blijleven BV op Dinsdag 18 december 2018

Back To Top