Skip to content

Maandag beginnen we weer!

De afgelopen 3 weken hebben directie en medewerkers vakantie kunnen vieren met familie en/of vrienden, en zichzelf kunnen opladen, na een eerste half jaar waarin er weer veel werk is verzet.

Het strijdpak heeft drie weken over een Hollandse stoel gehangen en is ingeruild voor de zwembroek.

En terwijl onze medewerkers vakantie vierden heeft Marius nog twee weken verder gedraaid met de werkplaats.
Hij heeft er o.a. voor gezorgd dat de kranen gekeurd zijn door de Kemp Groep en Hans van Driel – RCE en Caterpillar, alle haakarmen van vrachtwagens door Hiab (Timmer Zaltbommel) en #vansoest B.V is drie dagen geweest om al ons kettingwerk te controleren en te keuren!
Ook is de nieuwe Hyundai Construction Equipment India Pvt. Ltd. kraan, die door Van der Spek Vianen B.V. geleverd is, verder klaar gemaakt zodat hij naar de spuiter kan om de laatste klap erop te geven. ( later meer hierover )
Friso Luimes start na de bouwvak met de #veiligheidsladder die al een succesvolle #veiligheidsapp heeft geïntroduceerd!!
En zo beginnen we allemaal ( weer ) met frisse geesten aan mooie en uitdagende werken zoals bij o.a. Rijkswaterstaat Blankenburgverbinding ( BAAK ), Mobilis te Veldhoven, BAM Bouw en Techniek bij het #AZstadion, #windmolens voor Van Hattum en Blankevoort in #Delfzijl en het UMC in #Amsterdam voor J.P. van Eesteren B.V.

#vakantiedoetjegoed😎 #werkook!😃 #nederlandisprachtig

Back To Top