Skip to content

Vacature: heipaalzager

Blijleven B.V. is een innovatieve aannemer en dé specialist in beton- en sloopwerken. Ons familiebedrijf richt zich op het kraken van heipalen en het bewerken, boren en zagen van beton(wanden). Hiervoor ontwikkelen we innovatieve machines. In de afgelopen jaren is de naam Blijleven gevestigd door succesvol bij te dragen aan prestigieuze werken door heel Nederland en in België. Van het diepwandkraken in Groningen tot het koppensnellen in Antwerpen.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste

Heipaalzager
(40 uur per week, werk op locatie)

Wat ga je doen?

Als heipaalzager is het je hoofdtaak om heipalen in te zagen in bouwputten door heel Nederland. Het inzagen heeft als doel om een strakke paalkop over te houden na het hydraulisch snellen van de heipaal. Aan de hand van markeringen en het type paal bepaal je de wijze waarop je de heipaal inzaagt. Je werkt met speciaal voor deze werkzaamheden ontwikkelde apparatuur. Er wordt buiten gewerkt, dus je staat bloot aan alle soorten weersomstandigheden. Hou ook rekening met fysieke belasting.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar vroege vogels. Om op tijd op locatie in Nederland te zijn vertrekken we ’s-ochtends vroeg vanuit onze nieuwe locatie in Geldermalsen. Enige ervaring is prettig, belangrijk is dat je beschikt over een goede fysieke gesteldheid. Opleidingen en diploma’s zijn niet vereist, wel ben je in bezit van een VCA-Basis certificaat of ben je bereid deze te behalen. Je werkt veilig, je gaat goed met het materieel om en je hebt de ambitie om elke dag je werk goed te doen.

Wat bieden we?

Het betreft een gevarieerde functie in een gezond familiebedrijf. We bieden een werkomgeving waar vertrouwen en plezier belangrijk zijn. Na een proefperiode biedt Blijleven je een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw. Binnen het bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt opleidingen volgen, diploma’s behalen en op termijn doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheden. Blijleven gelooft in interne doorgroei!

Meteen aan de slag?

Heb je interesse in deze functie? Stuur een mailtje naar friso@blijlevenbv.com of bel 06-23490948. Kandidaten kunnen bellen na 1800 uur.

Back To Top