Skip to content

Blijleven neemt koppensnel activiteiten over Van Hal Sloopwerken

Met ingang van 12 december 2016 heeft Blijleven BV de koppensnel activiteiten overgenomen van Van Hal Sloopwerken. Van Hal Sloopwerken was onderdeel van Loon op Zand BV sinds 2013.

Van Hal was één van de eerste bedrijven in Nederland die begon met het koppensnellen van funderingspalen. Blijleven heeft door de toepassing van eigen ontwikkelde machines de techniek van het koppensnellen verder geperfectioneerd. In de afgelopen jaren heeft Blijleven ook de koppensnel activiteiten van Anton van Dijk en Sjaak van de Pouwkraan overgenomen. Blijleven beschikt hierdoor over een zeer breed assortiment van krakersblokken en kan snel inspelen op elke vraag vanuit de markt.

Het koppensnellen van funderingspalen is door de loop van de jaren steeds verder gespecialiseerd. Zo is de diversiteit aan funderingspalen enorm toegenomen en spelen veiligheids- en milieueisen terecht een steeds grotere rol. Blijleven speelt hierop in met gespecialiseerd personeel, het juiste materieel en een uitgekiende planning. We kunnen op elke gewenste locatie in Nederland snel en vakkundig aan de slag, zowel met het hydraulisch kraken als ook – indien de situatie daarom vraagt – met de hand. Naast vele kleinere projecten en bouwputten snelt Blijleven ook de funderingspalen bij de grootste infrastructurele projecten in Nederland waaronder IXAS, SAAOne en de landtunnel over de A2 bij Utrecht.

Blijleven blijft investeren in nieuwe werkwijzen en innovaties om voorop te blijven lopen op het gebied van veiligheid, techniek en werkwijzen.
De overname van Van Hal is een mooie stap in het uitbouwen van ons familiebedrijf. We werken elke dag hard aan het nog verder verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten.

Back To Top