Skip to content

Jaaroverzicht 2017

2017 gaat bij Blijleven koppensnellers de boeken in als het jaar der verandering.

De grootste verandering die we met z’n allen zijn ondergaan is de verhuizing naar het nieuwe pand. Een prachtige nieuwe plek met meer ruimte en uitdaging om zo onze positie in de markt te kunnen blijven verstevigen.

Daarnaast hebben we weer prachtige projecten mogen maken zoals de Westfrisiaweg, de N18, nieuwe kantoren, woningen en zijn we nog bezig op het project OpenIJ. De grootste zeesluizen van de wereld die in IJmuiden komen.
En als klap op de vuurpijl de palen die we gesneld hebben op de Bahamas.

Andere positieve veranderingen zijn de laatste zus die erbij is gekomen waarmee alle kinderen van Cok en Marijke nu in het familiebedrijf zitten en medewerkers die intern doorgroeien naar bijvoorbeeld palenkraker machinist. Zo houden we de kennis en kunde in huis!
Daarnaast hebben we dit jaar de grootste hoeveelheid ronde schakelkrakers van Taets aangeschaft voor het snellen van boor-vibro en fundex palen.

Allemaal positieve geluiden die volgend jaar worden versterkt door de investeringen in nieuwe diepladers, kranen en vrachtwagens.

Namens medewerkers en directie van Blijleven koppensnellers wensen wij iedereen fijne en gezellige kerstdagen met familie en vrienden en een mooie maar bovenal veilige jaarwisseling!

Zodat we volgend jaar weer in alle gezondheid kunnen knallen!👊👊

Filmpje:

https://www.facebook.com/Blijlevenkoppensnellers/videos/1002729893199642/

Back To Top