Skip to content

Verhuizing Blijleven naar Geldermalsen

Na maanden van voorbereiding was het eindelijke zover; de verhuizing van het bedrijf van de Bommelweg in Wadenoijen naar de Rondoven in Geldermalsen. Vanaf de aankoop in april is er hard gewerkt om het terrein in orde te maken.

In de film van 1,5 minuut laten we zien waar we 30 jaar lang voor geknokt hebben. Waar we met onze medewerkers 30 jaar lang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat stad en land hebben afgereden om funderingspalen te snellen.

Bloed, zweet en tranen zijn achter gebleven op de Bommelweg waar we hebben geleerd om te sparen en bewuste keuzes te maken om te investeren in machines.

Ons principe is altijd om voor de meest moeilijk uitvoerbare bouwputten te gaan om de simpele reden dat het de tweede keer een stuk makkelijker gaat.
Ons materieel sluit hier naadloos op aan en de kennis en ervaring die hierbij door onze medewerkers wordt opgedaan is de fundering van ons bedrijf.
Dit resulteert in werken van omvang die het voorstellingsvermogen te boven gaan zoals;
20.000 palen voor de Betuweroute,
15.000 palen aan de A2 tussen Amsterdam en Eindhoven,
11.000 palen voor verbreding van de A1/A6 bij Muiden,
10.000 palen voor de Gaasperdammertunnel,
600 boorpalen ø1500mm!
En tientallen bouwputten van 1500 tot 2500 palen zoals de omlegging van de A9, The Mall of The Netherlands en diverse hele grote kantoren en appartementencomplexen.
We zijn innovatief en ontwikkelen onze eigen machines. Oplossingen hiervoor vinden we meestal voor de rups van de graafkraan als we in de bouwput staan. Alleen door op dat moment snel te schakelen kunnen we onze kwaliteit en snelheid behouden. Afgelopen jaar hebben we de grootste hoeveelheid ronde Taets schakelkrakers gekocht en op dit moment zijn we zelf weer een nieuwe vierkante kraker aan het bouwen.
Met een gezond bedrijf dat uit zijn voegen barst van de kennis en ervaring op het gebied van hydraulisch koppensnellen van funderingspalen zijn we met onze medewerkers op de nieuwe locatie aan een nieuw hoofdstuk begonnen.
En zo is sparen letterlijk dromen vergaren. Dromen van een bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat, waar we machines ontwikkelen om het werk makkelijker te maken en waar de ruimte blijft om te groeien.

 

Back To Top