Skip to content

Blijleven koppensnellers op cover magazine GWW!

cover GWW Blijleven koppensnellers

En dan komt alles samen in een prachtige foto op de voorpagina van het #magazine Grond/Weg/Waterbouw Nederland Nederland!

Uit de vele foto’s die gemaakt zijn op het grootste infrastructurele werk van Nederland, BAAK Blankenburgverbinding, hebben wij het tot de #cover gehaald!
Staand op bokken en schotten met een nieuwe Hyundai Construction Equipment Europe kraan staan we de #heipalen van Haitsma Beton B.V. te #snellen en terwijl de zon opkomt heeft Rogier Bos i.o.v. Van Der Spek NV de meest prachtige foto’s gemaakt!
In combinatie met ons zelf ontwikkelde #stofvernevelingssysteem op onze krakers geeft dit werkelijk een prachtig effect.

In 2014 hebben we 11.000 palen gesneld voor SAAone en daar heeft Arthur Beekenkamp op respectvolle maar dwingende wijze ervoor gezorgd dat we een systeem hebben ontwikkeld om stof neer te slaan wat in deze foto prachtig tot zijn recht komt.
En ondertussen staan we bij #BAAK nog eens een slordige 3600 palen #450 te snellen met 8 en 12 bijlegstaven van Lodewikus Beton B.V. met een snellengte tussen de 1,5 en 2,5 meter.

Wat kan het leven soms toch prachtig zijn!🔴⚪️

Back To Top